04.04.2023
Gogosi cu cascaval - un aperitiv gustos si usor de pregatit! Afla tot de ce ai nevoie de la chef Petru Chicu - VIDEO

Te-ai plictisit de traditionalele gogosi cu branza? Afla de la Petru Chicu o reteta delicioasa de gogosi cu cascaval. Ce secrete a mai dezvaluit chef-ul in bucataria „Gusturile se Discuta”, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Intr-o noua editie a emisiunii „Gusturile se Discuta”, Petru Chicu a gatit gogosi cu cascaval.

„Pentru aceasta avem nevoie de 2 oua, faina. Usturoiul, smantanica si castravetii pentru sos si avem nevoie de o lingurita mica de praf de copt. In pesmeti se vor inmuia gogosile.”, a povestit chef-ul.

Pregateste cel mai delicios antricot de vita in doar 20 de minute! Afla reteta de la chef Petru Chicu - VIDEO

Pentru inceput, spargem intr-un bol doua oua, adaugam sare si le batem. Ulterior, adaugam faina. „Eu voi pune patru linguri de faina. Punem putin praf de copt. Cel mai complicat este cand trebuie de omogenizat toata asta.”

Daca aluatul nu obtine o componenta densa, mai adaugam faina. Apoi, dam prin razatoare cascavalul. „Cascavalul trebuie sa fie tare. Daca pui un cascaval moale el se topeste prea repede”, a mentionat Petru.

Din aluatul pe care l-am obtinut, facem gogosi. „Trebuie sa se rumene pe o parte si apoi se vor intoarce.”

Cea mai populara mancare spaniola – la tine acasa! Afla de la Bogdan Voevutki cum se gateste paella cu fructe de mare: „Are un gust fenomenal” - VIDEO

In timp ce gogosile se prajesc, pregatim sosul. In smantana adaugam usturoi, castraveti murati, dar si alte ingrediente care ofera un gust deosebit. „Verdeata, marar. Puteti sa adaugati si cimbrisor. I-am pus si suc de lamaie.”, a spus in cele din urma Pentru Chicu.

Articole din aceeasi categorie