02.03.2023
Pregateste cel mai delicios antricot de vita in doar 20 de minute! Afla reteta de la chef Petru Chicu - VIDEO

Petru Chicu a oferit o noua lectie in bucataria „Gusturile se dicuta”. De aceasta data, chef-ul a pregatit un antricot de vita, o combinatie dintre vita, porc si cascaval de capra. Intreaga reteta o poti afla in cadrul unui repotaj marca O Seara Perfecta.

Cu ajutorul ciocanului pentru carne, bate antricotul pentru a obtine o forma plata.

„Asa obtinem o forma mai plata si mai corecta si este mai sigur pentru mine ca bucatica se va coace. Este un lucru foarte important in acest moment cand carnea se bate. Din tesut se „fugareste” acidul lactic. In acest mod se prepara mai repede.”, a spus chef-ul Petru Chicu.

Te-ai plictisit de gustul pastelor pe care le gatesti? Incearca-le pe cele verzi. Chef Petru Chicu iti prezinta o reteta simpla, dar extrem de delicioasa - VIDEO

Ulterior, adauga sare si piper. „Carnea fara piper nu exista. De asemenea, am facut un mixt din mustar clasic si mustar dijon pe care il ung.”, a mentionat chef-ul.

Dupa ce ai uns carnea cu mustar, adauga un strat de prosciutto. Apoi, da prin razatoare cascavalul de capra. „Facem o rulada frumusica. Trebuie neaparat sa o strapungem ca sa nu curga si sa-si mentina forma.”

Iti lasa gura apa! Vezi cea mai delicioasa reteta de ravioli cu ficat de gaina si bacon - VIDEO

Rulada se caleste la tigaie, iar apoi se da la cuptor. „Rulada din antricot de vita. .S-a taiat, s-a batut, s-a uns cu mustar, s-a aplicat prosciutto, s-a ras cascavalul, s-a facut rulada, s-a calit pe ambele parti niste medalioane. Cinci minute la tigaie, 8 minute la cuptor. In total sunt 20 de minute.”, a spus in cele din Urma Chicu.

Articole din aceeasi categorie