30.03.2023
Cea mai populara mancare spaniola – la tine acasa! Afla de la Bogdan Voevutki cum se gateste paella cu fructe de mare: „Are un gust fenomenal” - VIDEO

La ai sai 17 ani, Bogdan Voevutki ne-a aratat un master-class la bucatarie, tanarul a gatit traditionala Paella cu fructe de mare. Cum se gateste pas cu pas acest deliciu, aflaa de la Bogdan in reportajul marca O Seara Perfecta.

„Vom avea nevoie de un peste intreg, fiindca, oasele o sa le folosim la bulion. Pestele va fi folosit ca carne pentru orez, dupa care creveti, calamari, ceapa, ardei galben si rosu, sofran, orez, unt, mazare, o lamaie si niste piper si sare. Voi lua midiile, le voi pune intr-un vas cu mai multa apa si voi condimenta cu sare, piper si frunza de dafin si v-om lasa pana cand ele se deschid.”, a spus Bogdan Voevutki, elev.

Tatiana Heghea, moment adorabil alaturi de fiul ei mic! Vezi ce a publicat interpreta pe pagina sa de Instagram: „Vedeti pana la final” - VIDEO

Dupa ce am pus midiile la fiert, taiem ceapa si ardeiul gras. Paella este una dintre retetele preferate ale lui Bogdan, iar in timp a reusit sa afle secretul acesteia: „Mi-a placut foarte mult acest tip de mancare, deoarece, este unul specific. Are un gust fenomenal. Trebuie sa stii cat de mult sa prajesti fiecare produs ca sa faci cel mai bun. Are un secret, sofranul si crusta de la final.”

Dupa ce am scos midiile de pe foc trecem la calamari. Dupa ce toate ingredientele au fost taiate, in tigaia incinsa cu unt, vom adauga midiile care se vor praji timp de un minut, dup care vom pune si celelalte ingrediente.

„Vom adauga crevetii, ii v-om tine pentru foarte mult timp, pana se formeaza o crusta aurie si dupa asta ii scoatem. Adaugam calamarul, n-al tinem foarte mult pe foc.”, a mentionat Voevutki.

Urmatorul la tigaie se pune pestele: „Dupa ce v-om avea o crusta pe peste, putem sa-l scoatem. Adaugam niste ulei si ceapa.”

Dupa ce am calit ceapa, urmeaza sa calim ardeiul si mazarea. In cele din urma adaugam orezul care a fost bine spalat. Nu uitam de condimente: „Adaugam piper, sare, rosmarin si amestecam tot.”

Georgina Rodriguez, criticata dur dupa ce a postat o fotografie cu fiul ei de cinci ani! Ce au observat fanii

Si voila, paella este gata.

Articole din aceeasi categorie