23.03.2023
Bruschete a la caprese - o gustare usor de gatit si extrem de aromata! Chef Petru Chicu te invata pas cu pas cum sa pregatesti acest aperitiv italian - VIDEO

Atmosfera italiana – la tine acasa! Daca vrei sa-ti impresionezi familia cu ceva aromat si delicios, gateste bruschete cu rosii si usturoi. Chef Petru Chicu iti arata pas cu pas reteta in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Astazi facem bruschete a la caprese sau bruschete a la pomodoro. Avem nevoie de ciabatta, o paine speciala care cand se va cali sa aiba totodata si o crusta si inauntru molecimea aceea.”, a mentionat Petru.

De asemenea el a adaugat: „Pentru aceste bruschete noi avem nevoie de rosii cherry, de mozzarella, de ceapa verde, cateva frunze de busuioc, ulei si evident painea.”

Infierbanteaza tigaia bine, adaugat ulei si prajeste painea pe ambele parti. 

Pregateste cel mai delicios antricot de vita in doar 20 de minute! Afla reteta de la chef Petru Chicu - VIDEO

„Intre timp cat se caleste tigaia eu voi taia rosiile in patru parti. Apoi ele se vor condimenta cu sare si piper, putin. Pentru arome mai bogate si care combina si ajuta la imbogatirea gustului a rosiilor mai tai si cateva cozi de ceapa si busuioc. Anume ceapa verde pentru ca ceapa verde nu este atat de iute precum o ceapa alba sau o ceapa rosie.”, a spus chef Petru Chicu.

Dupa ce ai taiat rosiile, condimenteaza-le, iar apoi aranjeaza-le pe painea prajita cu usturoi.

Gustul copilariei! Petru Chicu iti spune pas cu pas cum sa gatesti cei mai deliciosi cartofi cu branza de oi: „Pentru o seara rece, cand stai la cuptoras” - VIDEO

„Bruschetele nu este un fel principal de mancare, este doar o gustare care se alatura la o bautura mai corect zis.”, a spus in cele din urma Chicu.

Articole din aceeasi categorie