20.02.2023
Gustul copilariei! Petru Chicu iti spune pas cu pas cum sa gatesti cei mai deliciosi cartofi cu branza de oi: „Pentru o seara rece, cand stai la cuptoras” - VIDEO

Este reteta care te va duce cu gandul la copilarie. Cu doar trei ingrediente, vei obtine un pranz sau o cina delicioasa. Ce a gatit chef-ul de aceasta data in bucataria Gusturile se Discuta, afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

In editia emisiunii Gusturile se Discuta, Petru Chicu a prezentat un nou masterclass. Chef-ul a pregatit mancarea care te duce cu gandul la copilarie: cartofi cu branza de oi.

„Pentru o seara rece, cand stai la cuptoras. Nu stiu cine avea televezior, cine nu avea, la noi la tara la bunei era televizor si faceam un cazan mare de cartofi cu branza.”, a spus chef-ul.

Supa perfecta pentru mahmureala! Petru Chicu iti spune pas cu pas cum sa gatesti cea mai delicioasa Soleanca: „Asta este ingredientul de baza, care da un aromat si un gust bun” - VIDEO

In timpul emisiunii, chef-ul a vorbit despre ingredientele si etapele pregatirii cartofilor. „Eu voi face in doua etape. Voi fierbe cartofii, voi cali ceapa si voi adauga branza in cartofii fierti si voi amesteca totul.”

Reteta este una usoara, care nu necesita mult timp de pregatire. Insa, cu siguranta iti va lasa gura apa.

Te-ai plictisit de gustul pastelor pe care le gatesti? Incearca-le pe cele verzi. Chef Petru Chicu iti prezinta o reteta simpla, dar extrem de delicioasa - VIDEO

„Dupa ce sunt gata carfotii eu pur si simplu impreunez branza si ceapa calita. In cratita cu cartofi fierti eu adaug branza rasa, ceapa prajita. Daca cineva nu a mancat asa ceva, eu recomand. La cartofii astea se mai puneau jumari.”, a spus in cele din urma Petru Chicu.

Articole din aceeasi categorie