23.04.2021
Valeriu Rascu respecta cu strictete Postul Pastelui! Ce mancare a pregatit vloggerul? „Delicious”

Pe langa umor si filmulete amuzante, Valeriu Rascu, fondatorul proiectului „Banca de Bancuri”, se pricepe foarte bine si la gatit. Recent, acesta a aparut pe Instagram din nou in fata cratitei. 

Si pentru ca ne aflam in Postul Pastelui, vloggerul a pregatit cartofi prajiti cu ciuperci si usturoi, pe care le-a savurat cu o varietate mare de muraturi. „Delicious! Niste castraveti, morcov, varza de mare si ardei”, spune el intr-un instastory.

O mancare des intalnita pe mesele moldovenilor, mai ales in zilele cand trebuie sa ne abtinem de la carne si produse lactate. Deliciu arata foarte bine, iar asta este dovada clara ca Valeriu se pricele in ale gatitului, la fel ca si sotia lui, Olesea, care l-a fel posteaza foarte des pe retelele de socializare diferite retete interesante si usor de pregatit. 

In acest post, ea a oferit internautilor reteta pentru clatite cu legume. Fanii au fost entuziasmati de aceasta gustare, pentru ca arata foarte bine. 

Olesea si Valeriu sunt unul dintre cele mai simpatice cupluri de la noi. Par sa se armonizeze atat de bine. Ea - o femeie puternica, talentata si frumoasa, el - un barbat muncitor si cu mult simt al umorului. 

Citeste si :  „Eu stiu ca o sa va para straniu ce o sa va arat acum, dar asta este tare gustos, eu nu pot sa va redau”. Olga Tapordei descopera noi delicii in Nepal

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie