26.03.2021
Olesea Rascu - din nou la cratita! Ce a pregatit cantareata de aceasta data? „De ras si de plans”

In perioada postului, multe gospodine isi fac griji ca nu stiu ce sa mai gateasca. Insa, pentru interpreta Olesea Rascu, asta nu este o problema.   Ea adora sa-si petreaca timpul la bucatarie, sa experimenteze si sa incerce retete noi.

De aceasta data, cantareata a gatit clatite cu legume. Ea a publicat cateva imagini pe retelele de socializare si a povestit internautilor ca s-a cam incurcat cu masura si ii vor iesi foarte multe clatite. Totul arata foarte bine, iar Olesea spune sa si la gust sunt foarte delicioase, chiar daca isi va petrece toata ziua la bucatarie, gatindu-le. 

„Eu tot mai mult timp petrec la bucatarie, mie intr-adevar imi place sa gatesc si astazi am gasit eu o reteta pe internet. Insa, de ras si de plans - eu am incurcat portia si pana seara o sa stau si o sa fac clatite cu legume”, declara Olesea intr-un instastory. 

Recent, artista a gatit si turte de post care ii amintesc de copilarie. Din imaginile surprinse de ea, acestea arata minunat, iar daca vrei sa le faci si tu, afla reteta aici

Tu ce pregatesti in perioada postului?

Citeste si :  Ziua buna se cunoaste de dimineata! Sucuri de fructe si legume pe care sa le bei la micul dejun

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie