17.03.2020
Care este ultima dorinta a lui Jamie Oliver, cel mai renumit bucatar din lume

Jamie Oliver, celebrul bucatar in varsta de 44 de ani, a facut mai multe dezvaluri intr-un interviu oferit recent unei publicatii britanice.

Istoria lui Jamie Oliver este lunga si interesanta, a inceput sa lucreze ca spalator de vase in pubul parintilor sai, la varsta de opt ani, apoi a dezvoltat foarte repede o pasiune pentru gatit, care nu l-a parasit in perioada instruirii care a urmat. La varsta de 16 ani, Oliver a stiut ca vrea sa fie bucatar-sef si a urmat cursurile scolii Westminster Catering College, iar mai apoi a plecat in Franta. In prezent, Jamie Oliver este cel mai de succes chef din media din toate timpurile. A vandut mai mult de 40 de milioane de carti si a devenit cel mai bun autor de nonfictiune din Regatul Unit.
Recent, el a fost intrebat care ar fi ultimele sale dorinte. Raspunsul a avut o tenta cat se poate de amuzanta, spunand ca vrea sa fie incinerat intr-un cuptor de pizza, in timp ce Jamie Cullum canta „Livin' On a Prayer”.
„Vreau sa fiu incinerat intr-un cuptor pe lemne. Trebuie sa mentin standardele, eu sunt bucatar pana la moarte”, a declarat marele bucatar.
Citeste si: De la pasiune la business. Cele mai renumite persoane din domeniul culinar
Sursa foto: Google.com


Articole din aceeasi categorie