22.09.2022
Te-ai plictisit de deserturile obisnuite si vrei sa incerci o noua combinatie de gusturi? Vezi cum prepara bucatarul chef Max Budeci un deliciu culinar in forma de rosie - VIDEO

Desertul din rosii impresioneaza nu doar prin gust, dar si prin felul in care arata. Vezi din ce este compusa aceasta rosie, intr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

„Vom pregati un desert in forma de leguma, o rosie. Este intr-o combinatie de rosii zmeura si busuioc. Pentru a prepara acest deliciu o sa avem nevoie de oua, busuioc, suc de tomate, zmeura si de vanilie.”, a mentionat bucatarul chef, Max Budeci.

Prima etapa consta in despartirea galbenusului si a albusului. Cu ajutorul unui mixer bate albusurile spuma, iar intre tip amesteca cu blenderul sucul de rosii cu zmeura. „Orice amestec are nevoie de o temperatura pentru a elimina toate fibrele si toti microbii care sunt. Produsul incepe a fierbe, noi il scoatem de pe foc si il punem in niste forme. Apoi facem un blat pe baza de busuioc si apoi toate istoria asta o impreunam.”, a explicat bucatarul chef.

Kim Kardashian si-ar fi indepartat implanturile mamare! Cum arata acum vedeta

Dupa ce a fost turnat amestecul in forme, acesta este pus la congelat. Intre timp trebuie sa adaugi frunze de busuioc in suc de rosii. Totodata, chef-ul a marturisit ca tine cont de noile tendinte pentru asi impresiona clientii. „Mereu voi lucra cu produsele de sezon. Clientii nostri fideli sunt mereu in asteptare de ceva nou. Din busuiocul si sucul de rosii am obtinut un blat care va fi introdus la baza confie-ului din rosii si zmeura. Pentru a obtine forma unei rosii noi o modelam.”, a povestit Max Budeci.

Natalia Barbu a revenit in Moldova cu o surpriza pentru fanii sai. Afla unde locuieste interpreta de fiecare data cand revine la Chisinau: „Casa in care am trait in ultimii ani din viata mamei nu a fost casa unde am copilarit si cumva a disparut acel loc fizic de casa” - VIDEO

Culoarea este ultimul, dar cel mai important pas din reteta pentru a reda aspectul unei rosii adevarate.

Inspiratia il ajuta de fiecare data pe un bucatar chef sa creeze delicii culinare. „Citim si noi carti, participam in multe competitii, analizam multe forumuri si deja inventam ceva al nostru. Cat mai mult o sa analizam alta piata si o sa invatam ceva nou, o sa avem un succes mai mare.”, a spus chef-ul.

Vlada Botan - schimbare radicala de look! Vezi cum arata acum tanara bloggerita: „Cale de intoarcere nu mai am” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie