01.04.2021
Reteta de post! Cartofi la cuptor cu ierburi aromate

Avantajele acestei retete consta in faptul ca poti schimba de fiecare data ierburile folosite pentru aromatizare, astfel incat va avea mereu un gust nou.

Ingrediente:

 - 500 g cartofi;

 - 2 linguri ulei de masline;

 - sare si piper dupa gust;

 - arome, la alegere: praf de ceapa, usturoi deshidratat, rozmarin, cimbru, oregano, patrunjel, boia, marar, tarhon etc.

Mod de preparare:

Spala si taie cartofii ca pentru prajit. Intr-o tava care nu lipeste (poti pune si o hartie de copt), toarna uleiul de masline, pune cartofii apoi presara aromele alese. Amesteca bine cu mainile, sa fie totul aromat. Da la cuptor pana cand se rumenesc cartofii si intoarce-i cu un cleste, din cand in cand, sa se coaca uniform.

Se pregatesc foarte usor, comod si sunt tare deliciosi. Pofta mare!

Citeste si :  Deserturi delicioase fara zahar! Le poti pregati si in bucataria ta

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie