23.01.2023
Rasfata-te cu o cina delicioasa! Cheful Petru Chicu iti demonstreaza o reteta fabuloasa de midii in sos de rosii pilate - VIDEO

Vrei sa-i surprinzi pe cei dragi cu ceva delicios? Chef-ul Petru Chicu iti arata din bucataria gusturilor cum sa pregatesti o mancare care iti lasa gura apa si care, este foarte indragita in familia lui. Vezi reteta pas cu pas in materialul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

In editia recenta a emisiunii „Gusturile se discuta”, Petru Chicu a gatit o reteta delicioasa pentru o cina perfecta: midii in sos de rosii pilate.

„Avem un kilogram de midii negre. Apropo, ele sunt pasteurizate si nu au nevoie de prelucrare”, Petru Chicu, chef. 

„Soarta ne-a unit!” El din Kyrghistan, ea din Gibraltar. De ce interpretii Amircik si Kerria s-au intalnit la Chisinau - VIDEO

Mai intai de toate, pregatim ingredientele pentru sos.

„Trebuie sa facem sosul, in care midiile se vor inabusi. Este o etapa foarte importanta. Maruntim ceapa si o punem la foc mare”, Petru Chicu, chef. 

Ceapa, usturoiul si ardeiul iute sunt ingredientele care dau intensitate gustului.

Stiai ca cifrele iti pot influenta anul? Vezi care sunt numerele norocoase in 2023 - VIDEO

„Nu m-am asteptat ca se va gasi asa un ardei iute. El precis este foarte iute si de aceea voi folosi o jumatate. De ce am luat capatul? Pentru ca aici e mai putin iute. Ma stradui sa-i tai si mijlocul, care la fel este foarte iute. Asa, am calit ceapa, usturoiul si ardeiul. Acum dau la maxim, pisez tomatele, nu trebuie sa le tai cu cutitul, sa le dau prin tocator. In principiu, acesta este sosul”, Petru Chicu, chef. 

Iar cand sosul este gata, adaugam midiile. 

Articole din aceeasi categorie