17.05.2023
Mic dejun turcesc - in cateva minute! Petru Chicu iti prezinta o reteta simpla si usor de preparat - VIDEO

Daca iti doresti un mic dejun mai complex, sa stii ca Petru Chicu este mereu inventiv si iti prezinta o reteta delicioasa. Cum se prepara omleta turceasca vezi in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Doar din cateva ingrediente, chef Petru Chicu te invata cum sa pregatesti un mic dejun care sa-l savurezi cu placere.

„Eu o sa fac o omleta turceasca care se face destul de usor si rapid si este destul de satioasa. Luam orice paine, o saram si o piperam pentru ca mancarea turceasca este destul de condimentata. Punem tigaia la incins pentru a cali aceste felii de paine. Intre timp pregatim si apa la fiert pentru ca vreau sa fac ou posat. Pentru asta trebuie sa punem niste sare in apa si niste otet.”, a mentionat Petru.

Vesti bune pentru fanii Cleopatrei Stratan! Interpreta a lansat piesa „Fata lu' Tata” - VIDEO

De asemenea el a adaugat: „Am luat si iaurt, aproximativ 150 de grame. Cine iubeste mai mult, cine mai putin. La fel avem si gramajul de branza. Toata aceasta compozitie o pisam. Nu o facem chiar crema. O condimentam. Branza este de 5% grasime. Mancarea dimineata trebuie sa fie satioasa, dar nu atat de grasa”.

Dupa ce am pregatit oul posat, am prajit painea si am pregatit iaurtul cu branza, aranjam totul pe farfurie.

Cu ce barbat celebru ar repopula planeta, dar si ce ii place cel mai mult sa faca in pat? Svetlana Sainsus a fost luata la intrebari: „Cand toti copiii dorm...” - VIDEO

„Acesta o sa fie primul meu mic dejun turcesc.”, a spus in cele din urma prezentatoarea emisiunii Gusturile se Discuta, Dianna Rotaru.

Articole din aceeasi categorie