30.09.2022
Cand oaspetii sunt deja la usa, iar tu inca nu ai pregatit nimic, noi iti venim in ajutor! Afla de la Maria Burlacu o reteta delicioasa de tarta cu somon si crema de branza, pe care o pregatesti in doar 30 de minute - VIDEO

Atunci cand are musafiri pe neprins de veste, chef Burlacu gateste mereu tarta cu somon, o bunatate nu alta. Chiar daca pare o reteta sofisticata, ai nevoie de cateva ingrediente, 30 de minute la dispozitie si in rezultat obtii un fel de mancare cu care o sa impresionezi chiar si pe cei mai mofturosi invitati la masa. Reteta o afli din reportajul ce urmeaza, marca O Seara Perfecta. 

Este mereu vesela si toti o cunosc in special pentru modul in care ea isi comenteaza videourile sale cu retete de pe Instragram. 

„Persoanele care ma cunosc, cei dragi, stiu ca eu sunt o persoana vesela, iubitoare de viata, mereu comentez. Mi-a venit spontan ideea asta, de a face oamenii sa zambeasca prin comentariile mele”, Maria Burlacu, chef. 

De fiecare data cand revine acasa, plange! Interpreta Victoria Lungu a recunoscut ca simte un mare dor fata de casa, parinti si drumul de sat: „Cea mai deosebita amintire este sambata, cand mama se trezea la 4 dimineata si plamadea painea” - VIDEO

„Astazi am gandit sa pregatim ceva special. O tarta cu somon si crema de branza”, Maria Burlacu, chef. 

Pentru tarta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

spanac

ceapa 

rosii cherry

crema de branza

lamaie

somon

un ou

aluat 

„Mai intai, zavodim morisca. Adaugam un pic de oloies malaies in care vom olonda spanacul. Daca observati, eu am adaugat mult verde, pentru ca verdele este sanatate. Pana se incalzeaste tigaia, noi o sa taiem rosiile. Le taiem in jumatatele”, Maria Burlacu, chef. 

Pasiunea de a gati a venit de la mama sa. „Este o istorie aparte. Mama avea mereu pasiunea pentru bucatarie si bucate, dar nu avea acces la o bucatarie spatioasa si nu avea posibilitatea de a cumpara multe produse”, Maria Burlacu, chef. 

Este primul oras al caprelor din intreaga lume! Afla mai multe de la Serghei Mirza despre noul punct de atractie pe harta turistica a Moldovei, oraselul Kozy: „Avem doar capre si avem un singur tap, Marcel, care a fost ales sa fie primarul oraselului” - VIDEO

„Luam un recipient in care vom adauga crema de branza. Ea trebuie sa fie cat mai moale. Adaugam la crema si rosiile, un pic de ceapa. Eu iubesc ceapa din gradina, dar daca nu ai, foloseste de care ai. Adaugam deasupra ceapa, spanacul nostru olondit in tigaita. Vom adauga un pic de lamaita, doar un pic, si saricica, nu mult. Vom amesteca totul. Luam un aluat obisnuit congelat. Facem pe el niste codite, dupa care din ele vom impleti o cosita. Turnam toata compozitia pe mijlocul aluatului, adaugam somoncicu nostru, dar aici merge orice tip de peste, si impletim aluatul. Luam un ou si cu el o sa ungem frumusel tarta noastra. Dam tarta noastra delicioasnaia in cuptor sau in solar, cum zice Marusica, pentru 15-20 minute, pana devine rumena”, Maria Burlacu, chef. 

Natalia Gordienko - vedeta serii! Interpreta a stralucit pe podium intr-o rochie fabuloasa in cadrul evenimentului Moldova Fashion Designers: „Am devenit intruchiparea adevarata a iubirii” - FOTO

Servim aceasta bucata delicioasa cu un pahar de vin alb. „Nu conteaza de producator. Conteaza sa fie cu un procentaj scazut de alcool si sa fie alb”, Maria Burlacu, chef. 

Articole din aceeasi categorie