Acesta a pregatit o supa mediteraneana, orez negru cu fructe de mare si un aperitiv delicios - bruschete cu guacamole. Toate i-au iesit foarte bine, iar bucatarul Petru Chicu a ramas multumit si satisfacut de ceea ce a gustat la final. „Eu sunt obligat sa-i dau nota 10”, declata cheful. Prezentatorii emisiunii: Anatolie Melnic si Dianna Rotaru, la fel, au savurat cu multa placere bucatele pregatite de invitati.
Daca vrei sa pregatesti si tu o supa mediteraneana, care poate fi consumata si in perioada postului, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 1 lingura ulei;
- 4 cepe, tocate;
- 2 lingura sos de rosii;
- 600 mililitri supa de peste sau apa;
- 450 grame peste/fructe de mare (creveti, ton, calamari);
- 250 grame orez;
- 1 lingura pasta de chili (optional);
- sare si piper.
Modul de preparare si cat de bine s-a descurcat Teodor Radulescu la provocarile prezentatorilor, afla din intreaga emisiune aici.
Sursa foto: Gusturile se Discuta