30.03.2021
Bruschete cu guacamole, supa mediteraneana si orez negru cu fructe de mare - toate pregatite de coregraful Teodor Radulescu! Petru Chicu: „Eu sunt obligat sa-i dau nota 10”

Un barbat talentat, energic si priceput la toate! Invitat la emisiunea „Gusturile se Discuta”,  coregraful Teodor Radulescu a demonstrat tuturor ca stie sa faca mancare gusoasa si diversificata. 

Acesta a pregatit o supa mediteraneana, orez negru cu fructe de mare si un aperitiv delicios - bruschete cu guacamole. Toate i-au iesit foarte bine, iar bucatarul Petru Chicu a ramas multumit si satisfacut de ceea ce a gustat la final. „Eu sunt obligat sa-i dau nota 10”, declata cheful. Prezentatorii emisiunii: Anatolie Melnic si Dianna Rotaru, la fel, au savurat cu multa placere bucatele pregatite de invitati.

Daca vrei sa pregatesti si tu o supa mediteraneana, care poate fi consumata si in perioada postului, ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 1 lingura ulei;

- 4 cepe, tocate;

- 2 lingura sos de rosii;

- 600 mililitri supa de peste sau apa;

- 450 grame peste/fructe de mare (creveti, ton, calamari);

- 250 grame orez;

- 1 lingura pasta de chili (optional);

- sare si piper.

Modul de preparare si cat de bine s-a descurcat Teodor Radulescu la provocarile prezentatorilor, afla din intreaga emisiune aici. 

Citeste si :  Sunt buni la farse, dar la gatit? Teodor Radulescu - unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati coregrafi de la noi din tara, alaturi de frumoasa actrita, Ana-Sia Caraus te vor surprinde in noua editie „Gusturile se Discuta”

Sursa foto: Gusturile se Discuta

Articole din aceeasi categorie