26.07.2022
Aripioare picante de pui la cuptor. Afla cat de usor pot fi pregatite

Aripioarele sunt preferatele tuturor. Dar ce ai zice sa renunti la cele de tip fast-food si sa le prepari rapid la tine acasa? Noi garantam ca iti vor placea!

Ingrediente:

1 kg aripioare de pui;

ulei vegetal, pentru uns;

sare;

piper.

Prajitura rasturnata cu caise. Desert de vara aromat

Pentru glazura:

1 lingurita usturoi pudra;

1 lingurita chili pudra;

1 lingura ketchup;

1 lingura sos de soia;

2 linguri zeama de lamaie;

1 lingurita ghimbir ras;

40 g zahar brun sau miere;

2 linguri apa.

Mod de preparare:

Inlaturi varfurile aripioarelor, apoi le speli si le lasi la scurs. Le ungi cu ulei, le asezonezi cu sare si piper dupa gust si le transferi intr-o tava cu hartie de copt. Dai tava la cuptorul preincalzit la 190 °C, 35-40 de minute, pana s-au rumenit.

Pe langa muzica, mai are o pasiune - gatitul! Johy Davis iti propune o reteta de paste usor de pregatit: „Nu aveti idee cat e de gustos si cat de bine miroase” - VIDEO

Intre timp, pui toate ingredientele pentru glazura intr-o cratita si, dupa ce amestecul da in clocot, reduci focul la minimum si fierbi 8-10 minute, pana se ingroasa. Dai cratita deoparte. Ungi aripioarele cu sos si mai lasi tava la cuptor inca 5 minute. Servesti aripioarele de pui calde, cu garnitura preferata, si le decorezi dupa imaginatie.

Articole din aceeasi categorie