26.04.2021
Unul ne indulceste, altul ne face sa mancam sanatos! Trupa Akord in bucataria „Gusturile se Discuta”. Anatolie Melnic: „Seamana cu o coliba de eschimosi”

Nimic mai delicios, decat clatite cu banane si ciocolata dupa reteta lui Eduard Malareu si frigarui deliciosi de pui cu legume a la Igor Sirbu. Aceste bucate au fost prezente sambata in bucataria gusturilor.

Talentatii baieti au demonstrat fanilor, dar si prezentatorilor ca sunt buni la gatit si merita sa fie apreciati pentru munca depusa. Petru Chicu a ramas incantat de rezultat, la fel ca si Anatolie Melnic si Dianna Rotaru. „Mie imi place cum a iesit, asa elegant, dragut. Mi-a placut cum ati condimentat alimentele”, declara bucatarul.

Toti au ramas incantati si de rezultatul lui Eduard, clatitele au fost foarte bine pregatite, chiar daca au avut o culoare mai ciudata. „Eu mai vreau! Un gust foarte echilibrat”, spune Petru. Anatolie Melnic a facut si o gluma pe seama acestui desert. „Seamana cu o coliba de eschimosi”, delcara prezentatorul.

Intr-un final, toate bucatele au fost apreciate si savurate cu placere, iar asta inseamna ca baietii se pricep sa faca mancare gustoasa. Si asta nu e tot, impreuna cu prezentatorii emisiunii, Eduard si Igor s-au distrat si au zambit in platoul „Gusturile se Discuta”. Vezi aici intreaga emisiune si afla cum au fost preparate delicioasele gustari de catre frumosii interpreti.

Citeste si :  Trucuri simple pentru a curata legumele si fructele de pesticide

Sursa foto: Gusturile se Discuta

Articole din aceeasi categorie