24.03.2021
Turte de post dupa reteta interpretei Olesea Rascu! „Imi amintesc de copilarie! Pentru mine era mai mare bucurie cand se faceau aceste turte, decat atunci cand se cocea un tort”

Talentata, frumoasa si o gospodina desavarsita - asa o putem caracteriza pe interpreta Olesea Rascu, sotia umoristului Valera - fondatorul proiectului „Banca de Bancuri”. Cantareata adora sa gateasca bucate delicioase si sa-si alinte familia. De aceasta data, ea a pregatit ceva de post si a impartasit reteta cu internautii. 

Aceste turte de post te vor duce si pe tine cu gandul in copilarie si iti vor aminti de bunica, pentru ca dese ori se pregatesc la tara, in perioada postului. Olesea a scris ingredientele necesare intr-o postare pe pagina sa de Instagram si modul de preparare. „Imi amintesc de copilarie! Pentru mine era mai mare bucurie cand se faceau aceste turte, decat atunci cand se cocea un tort”, spune artista intr-un instastory.

Chiar daca Olesea a facut pentru prima data aceste delicioase turte, i-au iesit foarte bine. La sigur a facut pofta celor 30 de mii de urmaritori. 

Interpreta a oferit internautilor si reteta budincai, iar daca vrei sa o pregatesti si tu, vezi aici ce ar trebui sa faci. 

 

Citeste si :  Usor si rapid! Spaghetti cu vongole dupa reteta renumitului bucatar Alexandru Comerzan. „Pur si simplu fantastic”  - VIDEO

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie