07.12.2020
Se intrec in bucatarie! Olesea Rascu demonstreaza tuturor ca nu doar Valeriu se pricepe la gatit. „Sa va arat si eu, ca tot se lauda Valeriu ca stie ca faca clatite americane”

Recent, Valeriu Rascu, fondatorul proiectului „Banca de Bancuri” si-a uimit internautii cu talentul sau de a gati. Acesta a facut clatite americane pentru toata familia, iar rezultatul a fost unul pe masura asteptarilor. Vloggerul a dat reteta tuturor prietenilor virtuali si a indemnat barbatii sa mai gateasca din cand in cand. 

Pentru a nu ramane in urma si a arata ca si ea este o gospodina iscusita, sotia acestuia, interpreta Olesea Rascu, a facut si ea un desert pentru toata familia.„Am scos chiar acum budinca din cuptor, sa va arat si eu pentru ca tot se lauda Valeriu ca stie sa faca clatite americane, clatite ca la Balceana cu visina, m-am gandit ca hai sa-i alint si eu cu budinca”, spune ea intr-un instastory. Cantareata a aratat cat de bine i-a iesit desertul, iar toti membrii familiei au apreciat si mancat cu multa placere. 

Olesea a oferit si reteta budincai, iar daca vrei sa o pregatesti si tu, vezi mai jos ce ar trebui sa faci. 

Citeste si :  Rasfatat de iubita cu cel mai delicios mic dejun. Vezi cum isi incepe ziua, Valeriu Rascu, fondatorul proiectului „Banca de Bancuri”

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie