02.04.2021
„Trei luni cu dimineti dulci si pufoase”. Cum a pozat bloggerita Valeria Turcan alaturi de cei mai scumpi barbati din viata ei

Valeria Turcan - autoarea blogului Valerie's Food, deja de trei luni este mama. Aceast rol o prinde destul de bine si o face foarte fericita. Bloggerita are grija de alimentatia sa si se straduie sa consume cat mai multe produse sanatoase, iar uneori se alinta si cu ceva dulce.

Astazi, micutul Saul a implinit trei luni, iar Valeria a decis sa creeze o amintire frumoasa alaturi de baietii ei scumpi. Bloggerita a mers intr-o cafenea, a luat delicioasele croissante si a facut o poza foarte draguta pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram. „Trei luni cu dimineti dulci si pufoase”, a scris ea.

Bloggerita este foarte activa pe retelele de socializare, arata ce mananca si modul de preparare a alimentelor pentru a incuraja toti tinerii, in special, mamicile sa aiba un stil de viata sanatos. Cu totii avem nevoie de vitamine si minerale pentru fuctionarea corecta a organismului, iar Valeria incearca sa profite de nutrientii necesari din legume, fructe, boboase si lactate. 

Citeste si :  A slabit cu 21 de kilograme si a intinerit cu cativa ani! Larisa Dolina spune care sunt alimentele interzise si nu le consuma niciodata - VIDEO

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie