17.02.2023
Sot si sotie - batalie in bucatarie. Vezi ce secrete au dezvaluit fondatorul scolii de dansuri, Iulian Turcanu si sotia lui, Elizaveta - VIDEO

Fondatorul unei scoli de dans de la noi, Iulian Turcanu si sotia sa Elizaveta, au dat totul din casa si au spus secrete din bucatarie.

Invitatii de aseara de la emisiunea Gusturile Se Discuta, au fost Iulian Turcanu si sotia sa Elizaveta Negru, in bucataria din emisiune cei doi au gatit ceva i stil italian O reteta din Toscana"

Insa cei doi au venit si cu declaratii in premiera, Elizaveta Negru a declarat ca nu este geloasa pe sotul ei, iar Iulian Turcanu a raspuns:Eu nu sunt gelos, am toata increderea. Faptul ca avem mare incredere unul in altul ne uneste"

Elizaveta a declarat care este secretul ca sa nu fii geloasa:Cred ca secretul este incredere, nu este secret probabil, este increderea in partenerul tau si increderea in sine si pana la urma sa constientizam ca suntem doi adulti care comunicam"

Cei doi soti au mai declarat ca nu se verifica unul pe altul in telefon, dar si ca sunt foarte ocupati, si cel mai mult acasa gateste doar Elizaveta.

Articole din aceeasi categorie