06.02.2023
Petru Chicu - inventiv! Vezi cum sa gatesti altfel de „sarmale” - VIDEO

In bucataria gusturilor, Petru Chicu a inventat o reteta de sarmale cu varza de pekin, orez si becon. Vezi mai jos ce i-a reusit!

Chef bucatarul, Petru Chicu, a creat o reteta de „Sarmale Chinezesti”  din varza de pekin, orez si becon.

Te topesti dupa ea! Tatiana Nastas - primele imagini cu chipul fiicei sale, Leila! Vezi fotografii adorabile cu prezentatoarea PRO TV si fetele sale - FOTO

„Aici avem orezul basmati, nu se foloseste in sarmale de obicei, se pune niste carne afumata sau becon ceva, carne de porcina, care sa aiba gust si aroma si putina grasime si nu se invelesc in foi de varza, dar in varza chinezeasca care nu are atata timp si nu are atatea ate. Orice orez cu carne are nevoie de verdeata.” , a spus cheful.

E indragostit nu doar de muzica! Ce spune Andriano Marian despre iubita lui, dar si ce planuri profesionale are: „Va fi o colaborare cu cea mai puternica orchestra din lume, ii ceva big de tot” - VIDEO

Dupa ce au fost invartite si calite, sarmalele se aranjeaza pe farfurie, la final se adauga smantana.

„S-a fiert orezul, s-a calit morcovul cu ceapa si putin becon, s-a adaugat sare si piper, s-a pus o lingurita mica de paste de tomate, s-a facut umplutura care o vedeti aicea, dupa aceea s-a invelit in foile de varza de pekin, care au fost prealabil oparite si ciucite in forma de sarmale.”, a zis Petru.

Articole din aceeasi categorie