03.05.2021
Nu a mancat de frupt tot Postul Mare, iar acum si-a umplut frigiderul cu toate bunatatile. Gabriel Nebunu: „N-am loc, is fudul” - VIDEO

Nu a mancat de frupt sapte saptamani, iar in Noaptea Invierii a mers la biserica alaturi de prieteni si a sfintit pasca. De Paste, a mancat cu placere oua rosii, carne si cozonac. 

Gabriel Nebunu e un crestin adevarat, iar asta se observa din postarile sale de pe retelele de socializare. Tanarul interpret s-a abtinut de la carne si lactate pe tot parcursul postului. Insa, de Paste, cantaretul a sarbatorit impreuna cu prietenii si a savurat din plin bucatele de frupt. Frigiderul artistului este plin in aceste zile. „N-am loc, is fudul”, scrie el pe Instagram. 

 

Gabriel Nebunu este un interpret de muzica populara din Moldova. El a devenit cunoscut in anul 2017, dupa participarea la concursul „Romanii au talent”. Simtul umorului il caracterizeaza perfect, iar talentul lui a uimit toti moldovenii. 

Citeste si :  Mese doldora de bucate traditionale, frumos aranjate si decorate. Cum au sarbatorit vedetele din Moldova Pastele - VIDEO

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie