31.05.2021
La 30 de saptamani de sarcina, Marina Carnat gateste bucate delicioase pentru numeroasa ei familie. Care este meniul zilei de astazi - VIDEO

Este insarcinata cu al optulea copil, are grija de toata familia si reuseste sa gateasca delicii in fiecare zi. Marina Carnat prezinta meniul zilei celor 100 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram.

Mama-eroina ajuta si alte gospodine cu diferite idei de retete, in special pe cele care nu mai stiu ce sa gateasca. Aceasta face deserturi usor de pregatit, din ingrediente sanatoase, dar si o multime de bucate pentru a-si alinta cei sapte copii si sotul. Marina nu ezita sa prezinte zilnic ce se mananca in familia Carnat, dar si o buna parte din activitatile lor zilnice.

Marina este sotia avocatului, Teodor Carnat, iar recent a devenit cunoscuta in mediul online, datorita postarilor privind alimentatia, educatia, dar si cum se descurca fiind insarcinata si avand sapte copii. Chiar daca are o multime de treburi pe capul ei, se pare ca le reuseste pe toate, ba mai mult decat atat, Marina isi alinta familia cu diverse delicii culinare.

Citeste si :  Sanda Diviricean a gatit in Bali sarmale si renumitul tort Napoleon. „Am facut o masa combinata cu mancare moldoveneasca si balineza” - VIDEO

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie