12.03.2021
Incercare esuata! Andreea Bostanica a declarat tuturor ca nu se pricepe la bucatarie. „Chiar nu stiu sa gatesc”

La o varsta frageda, vloggerita si interpreta Andreea Bostanica este talentata, carismatica si populara in mediul online. Aceasta incanta dese ori internautii cu diferite filmulete interesante si amuzante. 

De aceasta data, tanara a facut haz de necaz. A recunoscut ca nu se pricepe la bucatarie, in noul sau video de pe TikTok. Chiar daca e talentata, frumoasa si plina de energie, se pare ca, inca nu stie sa gateasca. „Chiar nu stiu sa gatesc”, spune ea in filmuletul de pe retelele de socializare. 

Andreea se bucura de popularitate in mediul online, avand peste 700 de mii de urmaritori pe TikTok si 400 de mii, pe Instagram: „Fac asta de ceva timp. Fac vlog, TikTok si Instagram de trei ani. Am inceput toata chestia asta nu pentru ca stiam ca o sa ajung cineva. Am inceput de mic copil, pur si simplu eram curioasa si eu sa pun ceva pe internet. Totul a inceput asa, din curiozitate...Cred ca cel mai important este sa-ti placa tie asta cu adevarat, sa nu faci asta pentru vizualizari pentru ca eu nu fac asta niciodata”, a declarat ea intr-un interviuO Seara Perfecta.

Tu de la cati ani ai inceput sa gatesti?

Citeste si :  Ce se intampla daca mananci in fiecare zi carne? Cercetatorii de la Oxford au facut publice rezultatele unui studiu de mare impact

Sursa foto/video: Instagram.com; TikTok

Articole din aceeasi categorie