04.06.2021
E luna copiilor! Fiica actorului Anatol Durbala, surprinsa in timp ce savura o gogoasa. Vezi cum a pozat micuta - FOTO

Anatol Durbala si Olesea Svecla s-au casatorit in vara anului 2016, iar in ianuarie 2017, s-a nascut primul lor copil - o fetita pe care au numit-o Cassandra. Acum, ea a crescut si are grija de fratiorul mai mic, Dragomir. Parintii stiu sa-si distreze picii si sa le ofere tot ce e mai bun, chiar si dulciuri. 

Intr-o poza publicata de actor pe pagina sa de Instagram, apare micuta Cassandra in timp ce savureaza o gogoasa apetisanta. „Cat ii trebuie omului pentru fericire”, scrie Anatol.  Atata satisfactie se vede in ochii ei, internautii nu au putut trece cu vederea si au scris o multime de comentarii. „Dragoste de viata dulce”, „Mereu avem de invatat de la copii”, „Printesa mica si frumoasa”, sunt unele dintre parerile lor.

Anatol Durbala si Olesea Svecla formeaza una dintre cele mai cunoscute si admirate familii din showbizul de la noi. Actorul surprinde cele mai frumoase momente din viata lor si le posteaza pe retelele de socializare. 

Citeste si :  Sotul Dianei Ballerini gateste risotto cu vin rosu. „Sclavul vietii mele. O sa ma simt rau in fiecare seara” - VIDEO

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie