21.04.2023
Duel intre doua femei frumoase! Ce au gatit Nicoleta Adam si Nicoleta Trifan in bucataria gusturilor: „Esti o vrajitoare” - VIDEO

In bucataria Gusturile se Discuta s-au duelat doua femei extrem de frumoase, Ncoleta Trifan si Nicoleta Adam.

In cadrul emisiunii au fost doua fete frumoase, doua Nicolete: una blonda si una bruneta. Antrenoarea de fitness, Nicolle Trifan si prezentatoarea TV, Nicoleta Adam au gatit ceva delicios.

Cu parul blond platinat si intr-o tinuta extrem de stilata! Vezi cum a aparut, Iuliana Beregoi, in cel mai recent videoclip al sau, pentru piesa „Problem” - VIDEO

Cele doua au gatit orez mexican, farfuriile aratau foarte colorate. Nicoleta Trifan a spus ca: „Am aici o pata de culoare, care este constituita din orez integral care este foarte satios si ne ofera o stare de satietatea pentru toata ziua, am combinat cu legume si am ornamentat cu patrunjel.”

In schimb farfuria Nicoletei Adam, arata un pic mai diferit, aceasta spunea ca: „Pot fi zece Nicolete si la ele retetele o sa fie toate diferite. Ea a facut orezul mai sanatos, mai la abur si unt a adaugat mai putin, eu le-am calatit in tigaie la final pe unt, asa am invatat de acasa. De aratat arata mai bine a ei, imi place, dar de gustos sunt sigura ca a mea e mai buna.”

Nicoleta Trifan a raspuns ca:„Eu cred ca atunci cand mananci ceva ce esti constient ca e mai sanatos, este si mai gustos. Sanatatea si beneficiile mereu castiga. Esti o vrajitoare.”

Si-a inceput cariera la Romanii au Talent! Vezi ce a povestit interpretul Bakota despre premiera sa: „Prin Eva am vrut sa redau...” - VIDEO

„Sa stiti ca uneori si frumusetea castiga si la mine este calorica farfuria, da eu mananc multe calorii, insa nu se vede. Eu am o chestia care nu stiu cat este de corecta, insa nu gust niciodata mancarea.” a mai adaugat Nicoleta Adam.

Cele doua au iesit la un numitor comun si au spus ca o sa-si dea intalnire in garderoba Nicoletei Trifan unde Nicoleta Adam ii va da sfaturi despre nutritie, iar Adam va face ordine in garderoba.

Articole din aceeasi categorie