05.05.2021
Chiar daca intre Galkin si Pugaciova este o diferenta foarte mare de varsta, cand erau copii, mancau aceleasi bucate. Acum insa, copii lor adora icrele rosii - VIDEO

Nu este un secret faptul ca intre Galkin si Pugaciova este o diferenta foarte mare de varsta, dar asta nu-i impiedica sa aiba o relatie frumoasa. Cei doi se completeaza perfect, formeaza o familie frumoasa alaturi de doi copii minunati. Recent, intr-un interviu, cantaretii au vorbit despre preferintele culinare si ce se mananca des in familia lor.

Din cele povestite in videoclipul de pe Youtube, se pare ca cei patru sunt adevarati grumanzi care adora mancarea gustoasa. 

Fetita Elizaveta a spus ca adora icrele rosii si prefera sa le manance cu lingura, baietelul Harry iubeste cartofii mici. Alla a declarat ca mancarea ei preferata este paine cu unt si cu crenvursti, aceasta ii aminteste de copilarie. 

Pentru Maxim, eclerele facute de mama lui ii amintesc de anii din copilarie. „Cel mai gustos era crema ramasa din cratita atunci cand mama le pregatea”, declara Galkin.

Ambii artisti aveau o mare placere sa manance spuma atunci cand se pregatea dulceata. Laptele condensat fiert la fel era o mancare preferata de cei doi cand erau mici. Reteta casei in familia interpretilor este rata cu piersici si salata de vinete calde. Carnea de porc nu lipseste din casa cantaretilor pentru ca este adorata si consumata de toti membrii familiei.  Vezi aici mai multe retete interesante ale Prima Donnei.

Citeste si :  Un tort mai inalt decat Filip Kirkorov la aniversarea lui! Interpretul a fost sculptat din ciocolata - VIDEO

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie