Catalin Scarlatescu a povestit ca ideea i-a venit in urma cu mai bine de 17 ani, iar totul s-a intamplat la o terasa la care era bucatar.
„In 2003 innebunise lumea cu crochete de pui, reteta asta era bestseller la noi pe terasa. La un moment dat, un client a cerut sa fac ceva la gujoanele de pui, sa fie mai altfel. M-am intors nervos in bucatarie, am luat o punga de fulgi de porumb care era pe acolo si am dat cu ea de perete si de masa. Am auzit cum s-au zdrobit alea si mi-a venit ideea sa le dau prin crocantul obtinut. Asa mi-a venit ideea. Daca brevetam ideea atunci eram milionar azi“, a spus Scarlatescu.
Cum se prepara:
Reteta secreta a lui Catalin Scarlatescu consta in crusta pe care snitelele le au. Acesta a povestit ca bucatile de carne trebuie asezonate cu sare, piper si alte ierburi aromatice in functie de preferinte. Acestea se cufunda in amestecul pe baza de unt si apoi se tavalesc prin crocantul obtinut din fulgii de porumb cu miere, zdrobiti cat mai fin, apoi se prajeste totul intr-o baie generoasa de ulei.