11.06.2021
Care este mancarea preferata a dictatoruli nord-coreean - Kim Jong Un. De ce acesta bea vin de sarpe

 Liderul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong Un, este renumit pentru pasiunea sa a mancarurile fine, o parte considerabila a bugetului fiind consumat pentru achizitiile gourmet. Cu o avere de 5 miliarde de dolari la dispozitie, acesta  isi permite sa-si satisfaca cele mai sofisticate pofte. 

Astfel, conform unui articol din Business Insider, poti afla care sunt mancarurile dar si bauturile preferate ale dictatorul nord-coreean nord-coreean.  

Kenji Fujimoto a fost, timp de 13 ani, chef-ul personal al tatalui lui Kim Jong Un. Acesta si-a amintit pentru sursa mentionata mai sus: ,,Obisnuiam sa fac sushi pentru general cel putin o data pe saptamana, iar Jong Un participa mereu la cina. Deci as putea spune ca lui Jong Un ii place sushi”. Dictatorul consuma cantitati impresionanta de sampanie Cristal, iar surse din interior spune ca acesta cheluie 30 milioane de dolari pe an pentru a importa bauturi alcoolice pentru cercul sau de apropiati. Normal, acesta prefera brandurile de top si este dispus sa dea 2.000 de dolari pe o singura sticla de Hennesy.  

Printre mancarurile sale preferate, se afla carnea de porc din Danemarca, caviarul din Iran, pepenele galben din China si vita Kobe din Japonia. Kim a mancat o data atat de multa branza Emmental, importata din Suedia, incat a fost nevoit sa se retraga un timp din viata publica pentru ca i s-a facut rau.  

De asemenea, pentru o viata sexuala satisfacatoare, acesta bea vin de sarpe - care vine cu o cobra moarta in sticla si care are reputatia de a potenta virilitatea. 

Citeste si :  Care este bautura minune consumata de celebritati in fiecare dimineata

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie