12.05.2023
Batalie culinara moldo-italiana! Vezi ce au gatit Liliana Cazac si sotul ei Dario: „Este un obicei la noi in familie sa...” - VIDEO

In bucataria Gusturile se Discuta s-au duelat sotul si sotia unei familii minunate. Dario si Liliana au gatit un fel de mancare care provine din Italia, Roma, din anul 1942.

„Noi gatim foarte des in familie. De cand eu gatesc acest fel de mancare, nici macar n-al cunosteam pe Dario. Este un obicei la noi in familie sa gatim din cand in cand pastele carbonara.”,  a spus Liliana Cazac, interpreta.

„Olga, sper sa nu ma certi!” Vezi de ce farsa a avut parte Olga Tapordei chiar in emisie directa - VIDEO

Dario a povestit cum a inceput istoria lui de dragoste cu interpreta: „De cand am cunoscut-o pe Liliana, timp de doi ani mi-am petrecut weekendul in Moldova. Cu pandemia nu mai erau avioane, dar eu am ramas aici.”

Cazac a marturisit care a fost primul cadou primit de la sotul sau italian: „Primul cadou a fost un set de bijuterii, pe care il port acum.” 

La multi ani, Gheorghe Stefanet! La ai sai 80 de ani, instrumentistul este intr-o forma fizica minunata. Afla care este secretul sau, dar si ce sarbatoare i-au organizat fiii sai - VIDEO

Dario a spus cum a reusit sa o surprinda pe Liliana la un concert de al ei: „Am avut emotii mari, prima data in public, am facut torta si cadou lui Liliana, pentru ca e o femeie care merita.”

Articole din aceeasi categorie