02.04.2021
Au luat trei cutite la cel mai renumit show culinar din Romania pentru un deliciu indian! Antonia si Alex Velea gatesc impreuna - VIDEO

Alex Velea si Antonia - cel mai popular si dragut cuplu de artisti de peste Prut. Sunt talentati, arata foarte bine si mai nou, se pricep si la gatit. Recent, cei doi au participat la o emisiune culinara din Romania si, spre marea lor uimire au luat trei cutite - note maxime de la jurati. 

Bucatarii: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu au ramas incantati de preparatul indian pregatit de artisti - butter chicken (pui in sos de rosii si unt) servit cu orez. Este un curry de pui intr-un sos condimentat de rosii, unt si smantana. A luat nastere in India, iar acum a devenit cunoascut in toata lumea.

Se pare ca interpretii s-au descurcat de minune si chiar daca au facut mici greseli, juratii le-au oferit trei cutite, ceea ce inseamna ca au trecut in etapa urmatoare. Antonia si Alex Velea au declarat ca nu au timp sa gateasca acasa, pentru ca sunt mereu pe treaba, insa micul dejun, de cele mai multe ori, il servesc impreuna. 

Mai multe momente interesante din emisiune le poti vedea in video de mai jos.

Citeste si :  O cina in stil caucazian a la Felicia Sirbu! Bucataria care castiga din ce in ce mai multa popularitate in toata lumea

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie