17.03.2023
„Atata timp cat lumea te povesteste si asta e bine, inseamna ca esti viu si prezinti interes”.Ce au gatit Lenuta Gheorghita si Gheorghe Topa la Gusturile se Discuta - VIDEO

Invitatii emisiunii Gusturile Se Discuta din emisiunea de ieri eu au fost Gheorghe Topa si Lenuta Gheorghita, doi cumetri, doi prieteni.

Lenuta Gheorghita si Gheorghe Topa sunt doi prieteni, doi cumatri, doi razboinici care si-au dat intalnire in bucatarie. Fiind intrebat cum a sarbatorit Gheorghe Topa ziua femeii, el a marturisit ca: „Eu am avut spectacol in diaspora si acolo m-am distrat. Am fost inconjurat de mame, bunicute, de toate generatiile.”

Anul acesta este unul jubiliar pentru Gheorghe Topa si o sa dea si un concert, el a venit cu un mesaj pentru oamenii care o sa vina la concert: „Sa vina sa cantam. As vrea sa fie atmosfera ca la emisiunea mea Cantati cu Noi, pentru ca am facut mai multe spectacole, dar acolo parca as cobori in sala si sa cantam. As vrea ca la fiecare strofa, la fiecare refren sa cante lumea. O sa am orchestra live si o sa poata sa faca o pauza in orice moment, sa mai cantam odata refrenul, a nu se sfarseasca toatae cantecele traditional.”

Insa Lenuta Gheorghita da si ea un concert si a venit cu mai multe detalii despre acesta: „Eu mi-am propus sa dau un concert la toamna, pentru ca si eu ating o varsta si in toamna aceasta mi-am propus, dar tu stii ca dese ori planurile de acasa nu coincid cu alea din piata. O sa fie primul meu concert solo, nu dau detalii multe, pentru ca se mai discuta, dar cu siguranta am cele mai mari emotii si m-as bucura daca cei de acasa ar gasi timp pentru mine sa-mi spuna La Multi Ani in toamna.”

Lenuta Gheoghita a venit si cu un mesaj pentru toata lumea: „La Multi Ani pentru toata lumea cea buna, ingeri pazitori, vise implinite, realizari multe si frumoase. Noua ca artisti ne dorim aplauze, flori si aprecierea publicului drag si intr-un ceas bun. Atata timp cat lumea te povesteste si asta e bine, inseamna ca esti viu si prezinti interes si asa-s  de povestita ca am ajuns sa fiu vestita.”

Articole din aceeasi categorie