Jurnalista a afisat si cateva poze in timp se facea aluatul pentru aceasta paine deosebita, gustoasa, naturala si bogata in nutrienti. Pe langa toate acestea, are un indice glicemic mai scazut decat painea facuta cu drojdie, imbunatateste digestia si, spre deosebire de drojdia comerciala, maiaua nu favorizeaza dezvoltarea candidei in organism.
A doua zi, adica duminica, painica era gata - rumena, puhava si atat de bine arata pe pozele de pe Facebook, incat internautii i-au cerut reteta acestei bunatati. Jurnalista a lasat un link si a spus ca e aproape ceea ce a facut ea.„Painica e gata! Imi pare rau ca nu o putem gusta impreuna. Dar pot sa va arat ca este taaare buna! Si foarte sanatoasa”, a scris prezentatoarea.
Iti lasa gura apa cand privesti pozele de mai sus, asa ca daca vrei sa te apuci sa faci si tu asa deliciu, vezi modul de preparare in video se mai jos.
Sursa foto: Facebook.com