18.03.2020
O noua inventie Apple. Alarma care te trezeste cu aroma de bacon prajit

Prima ora a diminetii nu este tocmai cel mai placut moment al zilei pentru ca atunci te trezesti cu greu din pat si te intrebi cate zile mai sunt pana la weekend.

Totusi, pentru cei care iubesc mancarea, a fost inventata o alarma care le poate pune zambetul pe buze inca de la ora 7. Alarma care emana aroma de bacon prajit.
Echipa Oscar Mayer a inventat gadgetul pentru Iphone, intitulat „Trezeste-te si simte aroma de bacon” (Wake Up and Smell the bacon) cu scopul de a le face diminetile mai frumoase celor care au o adevarata pasiune pentru acest tip de aliment. Dispozitivul se conecteaza la telefon prin mufa speciala pentru casti. Atunci cand alarma incepe sa sune (precum baconul care sfaraie in tigaie), aceasta emana si mirosul specific. Aplicatia este gratuita, insa cei care isi doresc si dispozitiul de emitere a aromei specifice trebuie sa se inscrie pe site-ul oficial, unde se fac extrageri si poti castiga aceasta noua inovatie.
Pare un gadget pe cinste pentru gurmanzi, insa ce ai face daca te trezesti ademenit de aroma baconului si nu gasesti nicio bucatica langa tine?
Ai avea curajul sa-l incerci?
Citeste si: Care este ultima dorinta a lui Jamie Oliver, cel mai renumit bucatar din lume
Sursa foto: Google.com
Articole din aceeasi categorie