28.04.2021
Selena Gomez, transformare radicala de look. Vedeta s-a vopsit blond, iar fanii de-abia au recunoscut-o

Selena Gomez a trecut printr-o schimbare radicala de look, cu care si-a luat prin surprindere fanii. 

Citeste si :  Rebel Wilson, transformare spectaculoasa dupa ce a slabit peste 30 kg. Actrita s-a pozat intr-un body mulat

Vedeta de 28 de ani s-a vopsit blonda, iar paparazzi au surprins-o cu noul look in timp ce iesea dintr-un restaurant, insotita de mai multi prieteni. 

„Ii aranjam parul Selenei de peste un deceniu. De obicei alege varianta cat mai naturala, dar a venit timpul pentru o schimbare mai mare. Blondul este unic pentru ea, este un look perfect pentru vara. Intreg procesul a durat 8 ore, dar a meritat.”, au declarat Nikki Lee si Riawna Capri, stilistele vedetei, pentru DailyMail.com. 

Cantareata pare sa treca printr-o perioada buna a vietii sale dupa ce, in ultimii ani, s-a confruntat cu mai multe probleme. Aceasta a avut mari probleme de sanatate, cauzate de boala autoimuna de care sufera – lupus si a declarat ca s-a simtit abuzata emotional de fostul iubit, Justin Bieber, dar acum pare ca a lasat tot ce e rau in urma.

Cu ajutorul terapiei si al supravegherii medicale, Selena Gomez a reusit sa treaca peste problemele sale -  atat cele legate de sanatate, cat si cele emotionale. 

Citeste si :  Cum arata cizmele favorite ale lui Kate Middleton, pe care le poarta de 17 ani

Sursa foto: ProfiMedia/Getty Images

Articole din aceeasi categorie