13.09.2022
Bucatari diferiti, iar salata aceeasi! Aura si Galina Tomas au dus o batalie grea, iar cheful Petru Chicu a spus verdictul final: „Eu presupun ca...” - VIDEO

Prietenia e prietenie, dar lupta trebuie dusa pana la sfarsit. Interpreta Aura si nutritionista Galina Tomas au avut o batalie pe cinste in bucataria Gusturile se Discuta. Prietenele, iar chef-ul Petru Chicu a dat verdictul. Cine a plecat fericita din bucatarie acasa si ce premii s-au impartit, afla imediat in reportajul de mai jos. 

„E un battle adevarat. Nu e doar prajeala si gateala”, a mentionat Dianna Rotaru. 

„Am pregatit o salata mai gustoasa, mai frumoasa, mai colorata”, a spus Galina Tomas.

A pornit de la 0 si a ajuns prim-violonist al Orchestrei Filarmonicii Olandeze. Ionel Manciu a dezvaluit cum a fost pentru el acest drum lung spre succes si ce trairi a experimentat in tot acest timp: „Nu prea imi vine a crede de unde am venit si ce am ajuns” - VIDEO

„Va rog sa fie o lupta corecta, la urma nimeni sa nu arunce vorbe urate. Sa va respectati, dam start luptei”, a afirmat Anatol Melnic. 

Si aceeasi salata, gatita de doi oameni diferiti capata gust diferit. Iar mai pe gustul lui Petru Chicu a fost farfuria Galinei.

Nici Aura nu a plecat cu mainile goale acasa. Interpreta s-a ales cu un cos plin cu bunatati. 

Verdictul a fost dat dupa o analiza lunga si minutioasa a chefului Petru Chicu.

„De cate ori ai mai gatit salata aceasta? Eu presupun ca Galina a mai pregatit acasa aceasta salata”, a spus Petru Chicu. 

La TV este o adevarata lady, iar cand are zile libere, o vedem cu totul altfel! Afla care este hobby-ul Vladei Mardari, dar si de ce il prefera: „Aduce o multime de placeri...” - VIDEO

In premiera, in noul sezon Gusturile se Discuta, a gatit si chef-ul Petru Chicu. 

„Voi ati avut la dispozitie 30 de minute pentru a gati salata, eu in 25 de minute voi pregati carnea si sosul”, a spus hotarat Petru Chicu.

De aceasta data, in bucatarie au rasunat si cateva idei mai filosofice.

„Noi suntem in castig continuu, mereu, pe parcursul intregii vieti. Am pierdut de multe ori in viata si am invatat din fiecare pierdere. Daca va castiga Aura, ma voi bucura”, mentioneaza Galina Tomas.

Azi e gingasa si plina de senzualitate, maine poate fi dura, hotarata si neinfricata. Vezi cat de bine ii reuseste prezentatoarei PRO TV, Vlada Mardari, sa combine cele doua pasiuni ale sale, dansul si enduro: „El pur si simplu mi-a cumparat si mie o motocicleta si eu am fost nevoita sa incerc” - VIDEO

Sambata viitoare la Gusturile se Discuta, veti putea vedea batalia dintre interpreta Dana Marchitan si iluzionistul Garry Cozma. 

Articole din aceeasi categorie