28.06.2022
Tortilla cu ton si branza topita, gust inconfundabil pentru o seara de film alaturi de prieteni

Ai nevoie de o gustare pentru o seara de film alaturi de prieteni? Nicio problema. In cazul in care vrei un preparat satios, sanatos si diferit de ceea ce ai experimentat pana acum, iti propunem o reteta de tortilla cu ton si branza topita.

Cu siguranta si tu vrei sa experimentezi ceva diferit fata de clasicul popcorn cu sau fara arome. Unde mai pui ca tonul este un aliment versatil care poate fi introdus in atat de multe preparate. De la mancaruri pentru cina, pana la gustari echilibrate, acest fel de peste are numai beneficii. El ajuta la buna functionare a organismului.

Pentru aceasta reteta de Tortilla cu ton si branza topita nu ai nevoie de prea multe ingrediente. Tonul de la Rio Mare este alegerea perfecta pentru astfel de preparate. Ai mai jos lista de ingrediente si modul de preparare. Nu ai de ce sa te temi ca nu vei obtine o gustare delicioasa pentru tine si prietenii tai.

Tortilla cu ton si branza topita – Ingrediente pentru patru portii

  • 180g chipsuri tortilla;
  • 4 conserve de Insalatissime Rio Mare Texana de 160g;
  • 160g branza emmental sau orice alt tip de branza tare.

Tortilla cu ton si branza topita – Mod de preparare

Incinge cuptorul la 200° Celsius. Urmatorul pas este sa dai branza emmental pe o razatoare cu zimtii mari.

Aranjeza mai apoi tortilla in patru boluri care pot fi introduse la cuptor. Presara peste ele branza din abundenta si lasa-le la cuptor pana cand emmental este topita suficient.

Cand tortilla si branza au format mixul perfect, scoate bolurile din cuptor. Adauga Insalatissime Rio Mare Texana si poti da drumul filmului.

Ai in fata ta cea mai delicioasa gustare, care cu siguranta ii va surprinde si pe invitatii tai. Pentru o alta reteta delicioasa cu peste, potrivita pentru cina, iti propunem peste la cuptor in sos de rosii cu usturoi.

Beneficiile salatei cu ton Rio Mare si amestec texan

Insalatissime cu ton Rio Mare si amestec texan contine ton, orez, fasole rosie, fasole neagra , morcovi, ardei verde , porumb, ardei rosu si ceapa. Salata de ton cu amestec texan este ideala pentru cei care indragesc aromele deosebite, deoarece deliciosul ton Rio Mare este combinat cu orez si un mix picant de legume. De asemenena, poti incerca Insalatissime cu ton Rio Mare si amestec texan alaturi de o portie de salata verde sau spanac.

Pe lista cu principalele beneficii ale tonului Rio Mare se afla faptul ca este un aliment usor, cu multe minerale si nutrienti in compozitie, este un peste gustos, nu are oase si nici miros. Tonul contine proteine cu o valoare biologica ridicata si este foarte bogat in vitamine si minerale, inclusiv fosfor, calciu, fier, fluor si iod.

Tonul de la Rio Mare este alegerea perfecta pentru astfel de preparate / Rio Mare

Cele mai recente studii stiintifice demonstreaza ca pestele, consumat in cantitatea corecta si in cadrul unei diete echilibrate, te poate ajuta sa ramai sanatoasa. Pestele, atat cel proaspat, cat si cel conservat, asigura o serie de nutrienti valorosi cum ar fi proteine cu valoare biologica ridicata, saruri minerale si acizi grasi omega-3.

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care pestele ar trebui sa faca parte din dieta noastra zilnica.

Articole din aceeasi categorie