Ingrediente:
- 2 lingurite seminte de mustar;
- 1 lingurita boabe de piper;
- sare;
- 1 lingura ulei de masline;
- 300 grame ton rosu;
- 150 grame salata iceberg;
- 75 grame rosii cherry, jumatati;
- 30 grame masline verzi, fara samburi;
- 30 grame masline negre, fara samburi;
- 1 castravete, feliat subtire;
- 1 ardei gras, feliat subtire;
- 1 ou fiert tare (optional).
Pentru dressing:
- 1 lingurita mustar;
- 2 lingurite ulei de masline;
- sare.
Mod de preparare:
Zdrobeste semintele de mustar si boabele de piper intr-un mojar.
Incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Adauga tonul si gateste-l timp de 6 minute pe parte. Da pestele prin amestecul zdrobit, creand astfel o crusta. Adauga salata, rosiile cherry, maslinele, castravetele si ardeiul gras intr-un bol de salata. Pune tonul rosu, dressingul si amesteca bine. Optional se poate adauga si un ou fiert tare.
Pofta buna!
Sursa foto: Google.com