08.04.2021
Nu mai stii ce sa gatesti in perioada postului? Bucatarul Petru Chicu iti vine in ajutor cu o reteta simpla, rapida si absolut delicioasa - VIDEO

In perioada postului inspiratia culinara te poate parasi exact atunci cand ai mai mare nevoie de ea. Daca esti si tu in pana de idei la capitolul mancare de post, bucatarul Petru Chicu iti vine in ajutor cu o reteta simpla, rapida si absolut delicioasa.

O idee perfecta pentru un pranz savuros sau o cina copioasa - paste cu anghinare si rosii deshidratate dupa reteta bucatarului Petru Chicu.  „Pastele trebuie sa fie al dente, le lasam 7-8 minute la fiert. Dupa ce fierb, le vom pune intr-un vas, vom stropi cu putin ulei de masline si sare, sa le dam putin gust. Apoi, le vom orna cu anghinare conservate in ulei de masline si oregano si rosii deshidratate, pe care le gasim in orice magazin”, spune prezentatorul „Gusturile se Discuta”, intr-un interviu O Seara Perfecta.

Si pentru ca parmezanul este ingredientul foarte des folosit pentru paste, acum, in perioada postului, il poti inlocui cu tofu, la fel cum a facut si Petru Chicu.

Bucatarul spune ca nu tine post, pentru ca petrece foarte mult timp la bucatarie, iar asta il face sa guste din multe feluri de mancare de origine animala. „Nu sunt atat de pacatos ca sa tin post”, spune el, zambind. Insa, recoamnda tuturor sa manance multa salata verde, pentru ca organismul nostru are nevoie de multe vitamine.

Vezi tot procesul de pregatire, dar si cat de bine a iesit aceasta mancare de post, in video de mai jos. 

 

Citeste si :  Supa cu crutoane dupa reteta Adelei Popescu! „Vin copiii de la gradinita si sunt deja cinci zile la rand de cand imi cer acelasi meniu”

Sursa foto: Gusturile se Discuta

Articole din aceeasi categorie