02.11.2022
Iti doresti sa incerci o bautura neobisnuita si in acelasi timp gustoasa? Bubble tea este alegerea potrivita. Afla de la barista, Dionis Macrii ce contine aceasta bautura, dar si cum poate fi pregatita - VIDEO

Te-ai plictisit de bauturile obisnuite? Bubble tea a devenit o bautura fenomen in toata lumea. Prin ce se deosebeste de un ceai obisnuit si ce tipuri de bubble tea putem savura in Chisinau, afla in cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Colorat, aromat si instagramabil este bubble tea, bautura care face senzatie pe retelele de socializare. 

„Aceasta este o bautura asiatica care se face din bilute de amidon. Pe timpuri ele erau combinate cu ceai si lapte dupa care erau consumate. In Asia aceasta bautura a fost o lunga perioada de timp o bauturi traditionala, dupa care a devenit populara si in intreaga lume.”, a mentionat Dionis Macrii, barista.

Bubble tea este bautura care are un element surpriza, bile explozive din jeleuri de fructe. „Bilutele sunt de diferite culori si gusturi. Noi avem cu maracuja si sipor karkade.”, a adaugat barista.

Visa sa devina chirurg, insa a ajuns pe micile ecrane! Ce nu ai stiut despre noua prezentatoare a stirilor PRO TV, Daniela Andreev: „Nu eu am ales jurnalismul, ci el pe mine” - VIDEO

Datorita aspectului, ceaiul a devenit un trend in randul tinerilor. „Copiilor le place pentru ca vad asta pe Tiktok, dar si adultilor le place. Cand vor aparea si bauturile cu tapioca mai multi adulti vor fi interesati de aceasta bautura.”, a recunoscut Dionis Macrii.

Perlele de tapioca sunt produse din amidonul lichid extras din radacina de manioc.

„Cand am lansat bautura ne-am gandit sa facem anume cu tapioca. In curand acestea vor fi deja disponibile. In sezonul rece in meniu vor fi si bauturi calde cu tapioca.”, a spus in cele din urma Dionis.

I-a socat pe toti cu aparitia sa! De Halloween, Anisoara Loghin s-a deghizat in varianta feminina a lui Jocker. Vezi cat de bine i-a reusit prezentatoarei sa intre in acest rol: „Am impresia ca noi suntem prea seriosi” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie