Ingrediente:
- 1 conopida, bucati;
- 1-2 lingurite ulei de masline;
- 1 lingurita fulgi de chili;
- sare de mare;
- piper;
- 2-3 linguri stafide;
- 3 cotlete de porc;
- sare de mare;
- piper;
- 100 g spanac baby.
Mod de preparare:
Pune floretele de conopida intr-un castron, adauga uleiul de masline si fulgii de chili, asezoneaza cu sare de mare si piper, apoi amesteca. Baga la cuptor 30 minute la 200 de grade. Pune conopida coapta inapoi in castron, adauga stafidele si amesteca. Asezoneaza cotletele cu sare de mare si piper. Incinge un pic de ulei de masline intr-o tigaie si prajeste cotletele 4-5 minute pe fiecare parte, apoi lasa la odihnit 5 minute. Caleste spanacul intr-un pic de ulei de masline, asezonand cu sare si piper. Serveste cotletele cu conopida si spanacul.
Pofta buna!
Sursa foto: Google.com