22.05.2023
Clatite americane cu mere caramelizate! Bogdan Voevutki iti prezinta reteta perfecta pentru micul dejun: „Nu trebuie sa fie aluatul foarte lichid” - VIDEO

Bogdat Voevutki a dezvaluit secrete din bucataria sa. De aceasta data, tanarul de 17 ani a aratat cum gateste dejunul preferat al familiei sale, clatitele americane. Clatitele sunt speciale asa cum au o umplutura din mere caramelizate. Daca v-a lasat gura apa, reteta o aflati din reportajul marca O Seara Perfecta.

„Eu de obicei iubesc sa fac pancake-urile mai groase si sa fie foarte pufoase de asta folosesc un anumit tip de preparare. In primul rand avem nevoie de oua, faina, praf de copt, unt, zahar si lapte. Vom folosi mere caramelizate pentru a da un gust mai bun acestor clatite. Sa nu fie goale.”, a mentionat Bogdan.

Pentru inceput adaugam doua oua si aproximativ 50 de grame de zahar si batem pana omogenizam totul.

„Mama de obicei spala vasele dupa mine. Sincer, sunt foarte recunoscator pentru acest lucru. Eu de obicei cand las bucataria este foarte murdara. Mama le spala si lasa bucataria pur si simplu ideala. Si eu iarasi vin, si iarasi gatim.”, a povestit Voevutki.

Emilian Cretu, tot mai inspirat! Actorul a facut o parodie care intr-un timp record a adunat peste 13 mii de aprecieri: „Asa is nuntile in Moldova” - VIDEO

Intrebat ce prefera sa gateasca dimineata, Bogdan a raspuns: „Dimineata prefer sa mananc clatite. Asta se mananca la noi de obicei sambata si duminica”.

De asemenea, elevul a adaugat: „Vom adauga untul. Untul este topit. Adaugam si praf de copt. Nu trebuie sa fie aluatul foarte lichid, ca la clatitele rusesti. Adaugam si lapte, 175 de mililitri.”

Dupa ce aluatul este gata, urmeaza sa pragatim clatitele americane. „Adaugam ulei intro tigaie preincalzita...”

Dupa ce am pregatit clatitele trecem la umplutura pentru ele care va fi din mere caramelizate.

Miley Cyrus pe coperta Vogue: ”Pentru mine conteaza mai mult sanatatea fizica si psihica decat banii”

Curatam merele de coaja si le taiem cubulete. „Dupa ce merele sunt caramelizate vom lua cate o clatita, o vom pune pe o farfurie si adaugam niste mere.”, a explicat Bogdan.

„Multumesc Bogdan. Domane, cat de bine arata si ce miros de zahar caramelizat. Sunt curioasa cum este la gust.”, a spus in cele din urma reporterul Pro tv, Iulia Deliu.

Articole din aceeasi categorie