09.05.2023
Cina perfecta - fettuccine cu carne de pui! Afla de la Petru Chicu care este reteta, dar si cat de usor pot fi pregatite - VIDEO

Nu mai stii ce sa pregatesti la cina? Petru Chicu iti prezinta o reteta simpla de fettuccine cu carne de pui, in sos de legume. Ce secrete din bucataria Gusturile se Discuta a mai dezvaluit bucatarul sef, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Astazi voi improviza ceva. O sa am nevoie de o tigaie.”, a mentionat Petru Chicu.

Aceasta reteta se gateste in doar 15 minute. „Calim ceapa. Eu mereu pun plita la maximum, sa calim ceapa mai repid. Ii dam putina sare.”, a spus chef-ul.

Pe ultima suta de metri! Marina Carnat, fotografie adorabila cu burtica de graviduta - FOTO

In timp ce se caleste ceapa, taiem in cubulete ardeii, pe care ii vom folosi pentru sos. „Apropo, inainte nu se folosea asa mult ardei in mancare. Cand am inceput sa analizez si sa ma informez mai mult despre bucatarie am aflat ca el, de fapt, se numeste California. Vreau sa se caleasca ceapa cu ardeiul pentru a se forma un sos.”, a mai spus Petru.

De aceasta data, Petru Chicu a pregatit pastele intr-o tigaie. „Pentru pastele fettuccine am nevoie de apa. Cel mai interesant ca totul se gateste intr-o tigaie.”  

Apoi, adaugam carnea tocata de pui. 

Iar dupa ce am adaugat pastele, le amestecam impreuna cu legumele si le lasam la foc mic pentru cateva minute.

Miss Moldova 2023 - la cea de-a 25-a editie! La concurs au participat 26 de tinere din intreaga tara: „In fiecare an fetele sunt mai frumoase, mai inteligente” - VIDEO

„Stiti care este farmeciul acestei retete? Nu murdarim jumatate de bucatarie. Folosim doar o tigaie, un cutit si un tocator. Apropo, pastele nu au fost fierte in apa, pastele s-au inabusit.”, a spus in cele din urma chef-ul.

Articole din aceeasi categorie