Pentru ca este o adevarata moldoveanca, stie sa gateasca aceasta mancare ca la carte. Iata care sunt ingredientele folosite de artista si cum prepara ea borsul rosu.„Sfecla rosie (aceasta nu se pune la fiert, dar se prajeste cu ceapa si sos de tomate si se pune la final). De obicei sfecla nu toata este rosie de aceea imi place sa iau 2, 3 sau 4, cam atata este nevoie pentru un bors serios, mai avem nevoie de 2 cepe medii. Nu exista bors ca al meu fara varza (varza trebuie sa fie cat mai usoara pentru ca foile sa fie subtiri). Nu punem foarte mult morcov, punem doar un singur morcov, telina, pastarnac si radacina de patrujel care da foarte multa savoare borsului, cartofi (trebuie sa fie rosii). Fierbem legumele in apa, daca vreti cu carne le fierbem odata cu carnea, daca nu vreti cu carne le fiebem cu niste condimente”, spune Irina in videoul postat pe retelele de socializare.
La sigur va iesi un bors foarte delicios si plin cu vitamine, pentru ca interpreta pune o multime de legume benefice organismului.„Dupa ce au fiert, le scoatem, le stoarcem zeama din ele, le aruncam si in zeama aia taiem din nou aceleasi legume si le punem in zeama adaugand cartofii si varza”, a mai spus ea.
Exista si un truc al acestui preparat pe care Irina il dezvaluie tuturor.„Secretul acestui bors sunt fasolele, neaparat trebuie sa fie rosii si sa nu fie dulci”, declara artista.
Fanii au fost incantati de cele spuse si sunt entuziasmati sa vada si rezultatul final. Filmuletul a strans mii de vizualizari si numeroase comentarii de lauda. Totodata mai multe gospodine au impartasit si ele retetele lor de bors rosu.
Sursa foto: Google.com