27.06.2023
Ai nevoie de doar 4 ingrediente! Chef Petru Chicu iti prezinta o reteta usor de pregatit, dar si extrem de gustoasa - parjoale de cartofi - VIDEO

Simplu si gustos! In bucataria Gusturile se discuta, Petru Chicu a prezentat o altfel de reteta din cartofi. Ce mancare a pregatit de aceasta data chef-ul emisiunii, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

Cartofi, faina, amidon si cascaval. Cu doar cateva ingrediente, poti obtine o mancare delicioasa.

„Ca si oul, cartoful este un produs de baza pe care il consumam in fiecare zi. Sunt atat de multe retete ca nici nu stii de care sa te apuci”, a explicat Chicu.

Olga Verbitchi - moment jenant intr-un club de fite din capitala! Vezi ce a patit interpreta - VIDEO

In aceasta editie a emisiunii „Gusturile se discuta”, Petru Chicu a pregatit parjoale din cartofi. „Cel mai mult timp este necesar pentru a fierbe cartoful. Dupa ce fierbe cartoful se fac niste chifle. Se introduce cascavalul. Adaug si putina faina pentru a da textura”, a povestit chef-ul.

„Surpriza acestui fel de mancare este cascavalul. Eu folosesc cascavalul pentru a da gust. Am pus 4 cartofi si 2 linguri de faina”, a adaugat Petru.

Valentina Nafornita - ceruta in casatorie de iubitul ei! Vezi unde a avut loc evenimentul de poveste, dar si cum arata inelul de logodna - VIDEO

Dupa ce am amestecat intr-un bol ingredientele, modelam niste parjoale.

Ulterior, punem in tigaie parjoalele din cartofi. „Pot fi servite cu salata, cu ceva muraturi si nu in ultimul rand cu o lingura de smantana”, a mentionat in cele din urma Petru Chicu.

Articole din aceeasi categorie