18.03.2021
Wow! O adevarata frumusete. Sanda Diviricean se delecteaza cu un smoothie bowl deosebit. „Recomand tuturor care vor sa vina in Bali!” - VIDEO

De cateva luni, Sanda Diviricean, alaturi de familie se afla pe o insula care apartine Indoneziei. Ea nu se poate satura de admirat frumusetile de acolo, dar nici de mancarea deosebita, foarte condimentata si colorata.

Incearca de toate si nu ezita sa arate internautilor cum este viata pe insula Bali. De aceasta data, psihologul a filmat cum se pregateste un smoothie bowl intr-un local balinez. Este cu adevarat deosebit si frumos tot ce se vede in video postat pe Instagram. „Am auzit demult de aceasta cafenea faimoasa pentru bolurile de smoothie si tot nu ajungeam. Azi insa am ajuns si am filmat tot procesul”, scrie ea intr-un instastory. 

Sanda recomanda localul dat tuturor celor care vor sa viziteze acest colt de rai. „Toate ingredientele sunt naturale. Albastru se obtine din spirulina albastra. Bilute mici din pepene verde, papaya, dragon fruit, ananas si capsune, granola, goji, cajun”, a mai adaugat psihologul.

Si cireasa de pe tort - o bautura deosebita si colorata. „Si un Blu Latte, ca sa ne lase total fara cuvinte”. 

Totul arata atat de delicios si frumos, este pur si simplu facinant!

Citeste si :  Si-a parcat bolidul chiar in magazin pentru a cumpara inghetata? Andreea Esca: ,,Acum trebuie sa ies ca sa o si mananc”

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie