30.11.2021
Vrei sa fii energic fara ca sa bei cafea? Afla de la barista, Danil Moroz, care sunt alternativele pentru consumul de cofeina:„Exista alte bauturi, mult mai sanatoase” - VIDEO

Vrem energie - bem o cafea. Cam asa functioneaza lucrurile cand ne simtim lipsiti de vlaga sau suntem somnorosi. Putem insa, sa inlocuim cafeaua cu alte bauturi, mult mai sanatoase si care actioneaza ca adevarate energizante. Care sunt aceste bauturi, afla de la barista, Danil Moroz.

Acum, ca suntem in sezonul rece al anului, consumam mai multe bauturi calde, unii optand pentru cafea, altii preferand mai mult ceaiul. Ei bine, exista anumite bauturi care aduc un numar mare de beneficii sanatatii noastre, pentru ca contin super alimente, si unele din ele pot cu succes sa inlocuiasca cafeaua.

“Mai multi oameni s-au obisnuit ca doar cafeaua le da energie pe parcursul zilei, de dimineata, dupa amiaza sau la pauza de masa. Noi, insa, oferim o alternativa. Unele dintre ele nu contin cofeina, iar altele contin. Noi le numim ca inlocuitor al cafelei. Green Matcha Latte si Guarana Latte contine cofeina”, ne explica Danil Moroz. 

Green Matcha Latte ajuta la arderea grasimilor sau intarirea sistemului imunitar. Totodata, ofera un boost de energie de lunga durata, fara efecte secundare.

“E un ceai verde japonez, cu adaos de zahar de cocos. Este un ceai ce contine cofeina, deci, este o excelenta alternativa la cafea”, ne spune Danil.

Katy Rain - cum interpreteaza artista notiunea de putere: „Am simtit pe pielea mea tradare si am trecut cu greu peste ea” - VIDEO

Dupa spusele tanarului, Guarana latte ofera o explozie de energie si vitalizare pe termen lung.“Guarana mentine buna dispozitie si ridica nivelul de performanta zilnica”.

Flavonoidele din Butterfly Pea sunt bogate in antioxidanti, iar aceasta bautura este perfecta pentru o zi incarcata, cand ai nevoie de o doza mai mare de rezistenta.

“Butterfly Pea Latte continte floare de fasole albastra, intr-un amestec cu ghimbir, scortisoara si zahar de cocos. Aceasta bautura amelioreaza stresul si stimuleaza activitatea creierului. Urmatoarea bautura este Beetroot Cacao Latte, ce contine un amestec de sfecla, cacao si zahar de cocos. Aceasta bautura este un detoxifiant natural”, spune barista.

Sfecla rosie este plina de vitamine, minerale si substante vegetale valoroase. Acestea au efect detoxifiant si antihipertensiv. Cacao, precum si sfecla rosie stimuleaza secretia de hormoni ai fericirii, astfel, Beetroot Cacao Latte poate fi savurat in orice moment al zilei.

Noi secrete ies la iveala din conacul Playboy. Ce obligatii aveau tinerele care locuiau acolo

Latte-ul cu carbune are capacitate inalta de a elibera corpul de substante nocive, ajuta la reducerea bolilor si alergiilor, si asta datorita proprietatilor carbunelui de a stimula procesele de detoxifiere a organismului.

„Noi stim ca, carbunele activ ne ajuta la digestie si elibereaza organismul nostru de toxine”, mentioneaza tanarul. 

Urmatoarea bautura – Turmeric Latte este, probabil, ceai mai benefica pentru sanatate. Turmericul are un continut ridicat de antioxidanti si substante anti-inflamatoare. Chiar si medicina straveche indiana Ayurveda recomanda consumul de lapte auriu, datorita efectelor sale de calmare si vindecare.

Rooibos Latte este delicios, amelioreaza stresul si are efect calmant, asa ca poate fi consumat chiar si seara.

Jennifer Lopez si Ben Affleck, de nedespartit! Cei doi indragostiti au petrecut o seara romantica in oras, dupa ce au stat impreuna de Ziua Recunostintei

“E o bautura universala, pe care noi putem sa o servim si dimineata si seara. Ceaiul Rooibos e un calmant natural, nu contine cofeina si reduce si stresul”, spune Danil Moroz. 

Ramane sa le gusti si sa alegi care din ele este preferata ta. Oricum toate aceste bauturi cu superfoods iti vor aduce doar efecte pozitive.

Articole din aceeasi categorie