07.06.2021
Vladimir Zelenski s-a intalnit la un gratar cu jurnalistii. Vezi cat de bine ii reuseste Presedintelui sa pregateasca carnea. „Este frumos ca astfel de intalniri au devenit o traditie buna” - FOTO

In ajunul sarbatorii profesionale a lucratorilor din mass-media, presedintele Ucrainei, Vladimir Zelenski, s-a intalnit cu jurnalistii la un gratar si a raspuns la toate intrebarile adresate de acestia.

Pe langa discutiile pe care le-au avut jurnalistii cu Presedintele, acestia au pregatit si mancarea impreuna. Seful statului nu a stat degeaba, dar a participat si el la gatit carnea pe gratar. „A petrecut ziua cu jurnalistii in ajunul vacantei lor profesionale. De data aceasta - gratar de casa, vreme grozava si, ca intotdeauna, o atmosfera prietenoasa. Conversatie tabu, intrebari clare si raspunsurile mele sincere”, scrie Presedintele pe pagina sa de Instagram. Acolo a publicat si cateva poze surprinse din acest weekend minunat. 

„Este frumos ca astfel de intalniri au devenit o traditie buna. Intotdeauna deschis la intrebarile jurnalistilor. Sunt convins ca dialogul onest este principala trasatura a unui stat democratic. Jurnalistii ucraineni sunt curiosi, talentati, atenti si principiali. Gata sa-si asume riscuri pentru adevar. Felicitari pentru vacanta profesionala! Ziua Jurnalistului fericit”, a mai adaugat Vladimir Zelenski la postarea sa de pe retelele de socializare.

In Ucraina, pe 6 iunie se sarbatoreste Ziua Jurnalistului, o sarbatoare profesionala pentru lucratorii din mass-media. Ziua Jurnalistului se celebreaza in conformitate cu Decretul prezidential din 25 mai 1994.

Citeste si :  Parintii il impuneau sa faca medicina, iar el a ales arta vinului. Afla povestea celui mai tanar somelier din Moldova. „Atunci, alegerea mea i-a facut foarte dezamagiti” - VIDEO

Sursa foto: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie