03.06.2021
Unde te poti delecta cu cel mai scump burger din lume. Iata cat costa aceasta placere

Pentru iubitorii de fast-food, aceasta informatie va fi o intriga. Un restaurant din SUA a realizat cel mai mare burger din lume, omologat de Cartea Recordurilor. El poate fi comandat la un pret foare piperat: aproximativ 8000 de dolari.

Costul de productie al burgerului este de 2300 de dolari si nu a durat deloc putin pentru a putea fi gatit. Angajatii Mallie's Sports Grill & Bar din Detroit au „proiectat” timp de patru ani burgerul urias, pentru ca s-au intalnit cu multe probleme. Vestea buna pentru gurmanzi este ca burgerul este in meniu. Proprietarul restaurantului a avut un inceput relativ mic, a vandut mai intai un burger de 20 de dolari. Pana in 2008, el a inceput sa gateasca burgeri uriasi: in acel an, Guinness Book i-a inmanat titlul pentru cel mai mare burger comercial vandut. Dar dupa ce si-a pierdut titlul la un restaurant japonez, proprietatul a promis ca vrea stabilirea unui nou record.  

Pentru fabricarea burgerului au fost folosite 300 kilograme de branza, rosii, ceapa, muraturi si salata. Chifla uriasa, donata de compania de paine din Michigan, a cantarit 250 de kilograme. Cand a fost terminat, in cele din urma, burgerul a masurat un metru inaltime si 1.5 latime. Daca vreti sa comandati unul, acesta va va costa 7.799, iar restaurantul va avea nevoie de un preaviz de trei zile in avans.  

Ce zici de asemenea gustare?

 

Citeste si :  Reteta unui Burger American

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie