04.05.2021
Un tort mai inalt decat Filip Kirkorov la aniversarea lui! Interpretul a fost sculptat din ciocolata - VIDEO

La data de 30 aprilie, Regele POP din Rusia, Filip Kirkorov, si-a sarbatorit ziua de nastere. Artistul a implinit 54 de ani. Iar in acest weekend, artistul a dat o mare petrecere, ca pe timpurile vechi cand nu exista pandemia.

La aniversarea sa au fost prezente toate vedetele din Rusia, iar muzica a rasunat toata noaptea. Si pentru ca mereu e diferit, Filip Kirkorov a avut si un tort special - mai inalt ca el, iar pe acest imens desert a fost sculpat interpretul in ciocolata.  Aceasta capodopera a uimit invitatii, dar si internautii.

Bineinteles ca nu a lipsit nici Natalia Gordienko, care a fost vedeta serii, cantand si dansand langa omagiat, pe scena.

Invitatii au avut parte de o petrecere pe cinste, cu confetti, multa sampanie, muzica live si voie buna. Iar tortul omagiatului a atras atentia tuturor.

Citeste si :  Sanda Diviricean a sarbatorit Pastele departe de casa, dar nu a uitat de traditii. „Oriunde ne-am fi aflat, am avut oua si cozonac pe masa, dimineata. De data aceasta doar oua” 

Sursa foto/video: Instagram.com

Articole din aceeasi categorie